DEMOKRASİYE YAPILAN MÜDAHALE HİÇ BİR ŞEKİLDE KABUL EDİLEMEZ.




DEMOKRASİYE YAPILAN MÜDAHALE HİÇ BİR ŞEKİLDE KABUL EDİLEMEZ.

Türk demokrasisine darbe vurmayı amaçlayanların 15 Temmuz 2016 gecesi giriştiği kahpe saldırıları şahsım ve tüm amatör spor kulüplerim adına LANETLİYEREK sözlerime başlamak istiyorum.
“Onlar bir tuzak kurdular, Allah’da bir tuzak kurdu. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.”
Bu zamana kadar yaptıkları darbelerle Ezanları susturdular ancak hain odakların bu defa yapacakları kahpe saldırıya, Yüce Rabbim müsaade etmedi tam tersine Ezanlarla bu Hain darbe planını başlarına ters çevirdi. 

Bizleri darbelerle susturulan Ezanlardan, Ezanlarla durdurulan darbelere kavuşturan Allah’a hamd ve sena ederiz. Bizler spor camiası olarak bu girişimin Türkiye Cumhuriyeti’nde asla kabul edilemez olduğuna ve Türkiye Cumhuriyet'inde halkın iradesi üzerinde bir güç olmayacağına, bu günlerin Demokrasiye inanma ve sahip çıkma günü olduğuna tüm benliğimizle yürekten inanıyoruz. 
Bizler millet olarak bu önemli günde demokrasimize sahip çıkacağımıza güveniyor, bu uğurda can veren tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan Rahmet diliyor yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

Milli iradeye sahip çıkma adına Amatör spor camiası olarak Demokrasi nöbetimize devam diyoruz. Yüce Türk milletinin başı sağolsun Allah böyle acıları bir daha bu yüce milletimize yaşatmasın diyoruz.


Sezai IŞKIN
TOKAT AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYON BAŞKANI