FUTBOL ŞÖLENİNDE KUPALAR SAHİBİNİ BULDU



FUTBOL ŞÖLENİNDE KUPALAR SAHİBİNİ BULDU



Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Tokat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı işbirliği içerisinde on kulübün katılımıyla gerçekleştirildi.

04 Haziran - 21 Temmuz 2016 tarihleri arasında, Uzun Burun Sentetik Futbol Sahamızda gerçekleştirilen U-11 / U-12 Futbol Şöleni bir birinden zevkli, çekişmeli ve centilmence geçen maçlar ile tamamlandı.

Tokat ASKF Başkanı Sezai Işkın yapmış olduğu açıklamasında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği içerisinde Sporda alt yapıyı geliştirmek ve Türk sporuna kazandırmak için düzenlediğimiz U-11 / U-12 Futbol Şenliğimizde katılan tüm kulüplerimize teşekkür ediyor, geleceğin yıldızları olacak olan sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum.

Kupa töreni sonrasında açıklamalarda bulunan İl Müdürümüz Cemil Çağlar;

Gençlerin hayalleri, idealleri, enerjileri ve dikkate değer vizyonları, içinde yasadıkları toplumların sürekli gelişimi için vazgeçilmez unsurlardır. Dinamik genç nüfusun varlığı, insanı merkeze alan çok boyutlu kalkınma hamlesinin süreklilik kazanmasında ülkemiz adına büyük bir fırsat ve zenginliktir. 

Bu kapsamda Sportif, Sosyal ve kültürel yönlerinin gelişimi için gerçekleştirilen spor faaliyetlerimizle, sağlıklı nesillerin yetişmesinde, halk sağlığının korunmasında, ekonominin gelişmesinde, sosyal uyumun geliştirilmesinde çok önemli bir yere sahip olacaktır.

Bu bağlamda Futbol Şölenine katılan tüm kulüplerimize, sporcularımıza, antrenörlerimize ve müsabakalar boyunca geleceğin yıldızları olacak olan minik sporcularımızı destekledikleri için ailelerimize şahsım ve kurumun adına teşekkür ediyorum ”dedi.

Final Maçları sonrasında gerçekleştirilen kupa töreni ile U-11 ve U-12 futbol şöleninde kategorilerinde dereceye giren takımların kupaları İl Müdürümüz Cemil Çağlar, Şube Müdürümüz Ömer Besler, TÜFAD Başkanı Ercan Süsoy, Futbol İl Temsilcisi Muharrem Yavuz, İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Eşiyok, Bedestenlioğlu Spor Kulübü Başkanı Umut Uzun, Tokatsporlu Eski Futbolcular Bünyamin Eşmeler ve Cavidan Şenkaynağı tarafından takdim edilerek, sporcularımız, antrenörleri tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler.

U-11 MİNİ MİNİKLER
1.Topçam Spor Kulübü
2.Bedestenlioğlu Spor Kulübü
3.Tokat Gençlik Spor Kulübü
4.Tokat İl Özel İdaresi Spor Kulübü
5.Tokat Spor Kulübü

U-12 MİNİKLER
1.Erbaa Güreş İhtisas Spor Kulübü
2.Tokat Spor Kulübü
3.Tokat Gençlik Spor Kulübü
4.Tokat İl Özel İdare Spor Kulübü
5.Bedestenlioğlu Spor Kulübü