2014-2015 Nike Halı Saha Liginde İl Birincisi Tokat Cumhuriyet Teknik ve Meslek Lisesi



Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike firması tarafından organize edilen 2014-2015 sezonu Nike Halı Saha Ligi Futbol Turnuvası İl Finali yapıldı.

İlimizde Nike Halı Saha Ligi Liseler kategorisinde 114 takımın katılımıyla gerçekleştirilen bir birinden zevkli ve centilmence oynanan maçların ardından, Nike Halı Saha Ligi Liseler arası Tokat İli final Müsabakasında gülen taraf, Tokat Plevne Lisesini 1-0 mağlup eden Tokat Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Final Maçının ardından düzenlenen ödül töreninde ilk 3 takıma kupaları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Oktay Düzen, Tokat ASKF Başkanı Sezai Işkın, Spor Servis Şefi Abdülkadir Nakaç ve Nike Halı Saha Ligi Tokat Koordinatörü Emre Dursun tarafından verildi.

22-24 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara ve Trabzon İllerinde gerçekleştirilecek olan 2014-2015 sezonu Nike Halı Saha Ligi Grup Müsabakaları Liseler kategorisinde Tokat Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tokat Plevne Lisesi takımları ile Büyükler Kategorisinde Tokat Hentbolspor takımı ilimizi temsil edeceklerdir. 

İlimizi temsil edecek olan takımlara başarılar dileriz.


TOKAT ASKF