AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ YAPILDI



Tokat İl Özel İdaresi tarafından İl Merkezi ve İlçelerimizde sportif faaliyetlerini devam ettiren Amatör Spor kulüplerine spor malzemesi yardımında bulunuldu.

Hüseyin Akbaş Spor Salonunda yapılan malzeme dağıtım törenine Tokat Vali Yardımcısı Bülent Karacan, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Ömer Besler, Şube Müdürlerimiz Celal Yurdakul, İbrahim Tarun, Oktay Düzen, Tokat Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı Sezai Işkın, kulüp başkanları, yöneticileri, antrenörleri ve sporcular katıldı. 

Törenin açılış konuşmasını yapan Tokat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sezai Işkın sporda profesyonellikte ve amatörlükte ne kadar sağlam temel atılırsa, ülke adına o kadar ileriye yönelik başarılar elde edilebileceğini ifade ederek, "Bunun için de bizlere yol gösteren, bizi bu konuda destekleyen mülki amirlerimize teşekkür ediyorum. Buradaki yegane gayemiz Türk gençliğini her türlü kötü alışkanlıklardan kurtarıp, onları sporla tanıştırmak. Onların bir kısmını elit seviyede olanları ülkemizi temsil etme anlamında milli takımlara kazandırmak, her ailede spor yapanların sayısını artırmak yegane görevlerimizdendir. Bize yol gösteren, destekleyen çok değerli büyüklerimize saygılar sunuyorum" diye konuştu. 

İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer de İl Genel Meclisinin aldığı kararlar doğrultusunda İl Özel İdaresinin amatör spor kulüplerine çeşitli yardım ve destekleri olduğunu kaydederek, "Bu yardımlar son yıllarda malzeme tedariki şeklinde ilerliyor. Ya da kulüplerimizin yapmış olduğu sportif faaliyetlerde organizasyonların düzenlenmesinde de özel idaremiz katkılarıyla destek oluyor. Tokat'ta şuanda 33 amatör spor kulübümüze malzeme yardımı yapıyoruz. Federasyon bünyesinde kayıtlı olan bütün amatör spor kulüpleri bizim ilgi alanımız içerisinde. İl özel idaresi olarak sadece spor kulüplerimize değil, sporun her alanında kaynaklar oluşturuyoruz ve bu kaynakları sporumuza ve sporcularımıza aktarıyoruz" şeklinde konuştu. 

Açılış konuşmalarının ardından protokol tarafından amatör kulüplere alınan spor malzemelerinin dağıtımının gerçekleştirilmesi ile tören sona erdi.